KB Rent

KB RENT LOGO

Goed gereedschap is het halve werk

mobiele badkamer

MOBIELE BADKAMER

Transformeer elke renovatie of event met de innovatieve mobiele badkamerwagen van KB Rent! Geen gedoe meer met gedeelde badkamers of dure hotelkamers. Onze oplossing biedt comfort tijdens elke bouwklus of festiviteit.

De compacte badkamerwagen (1,85m x 2,40m x 2,70m) past moeiteloos in elke tuin. Met een douche, hangtoilet, ruime wastafel en elektrische verwarming geniet je van alle gemakken. Geen compromissen, zelfs niet in de winter, dankzij de ingebouwde verwarming voor een aangename douche, ongeacht het seizoen.

De installatie is eenvoudig met de bijgeleverde tuinslang voor water­aansluiting en netkabel voor stroom­toevoer (220 volt).

In de technische ruimte is er zelfs een verwarming om bevriezing te voorkomen tijdens koude dagen.

Geen zorgen, alleen puur comfort!

PERIODEPRIJS
1 WEEK€150,00
2 WEKEN€270,00
3 WEKEN€375,00
4 WEKEN€450,00

*Bezorgen, aansluiten en afhalen van de mobiele badkamer is inbegrepen in de de prijs binnen een straal van 30 km vanaf onze loods te Zedelgem.  Voor afstanden boven de 30 km wordt een aanvullende vergoeding van €3 per kilometer in rekening gebracht. De mobiele badkamer dient na gebruik steeds grondig schoongemaakt terug opgeleverd te worden. Als dit niet het geval is zijn wij genoodzaakt € 75,00 in rekening te brengen voor schoonmaakkosten, welke wij verrekenen met de borg.

Scroll naar boven